lisaxelsson.blogg.se

...början på ett äventyr

Nystart

Kategori: Allmänt

Jaha, så nu sitter jag här igen. Löften har slängts iväg till höger och vänster. "Idag ska bestiga Mount Everest och springa New York marathon. Tre gånger". Att lova högt och drömma högre. Fortfarande kvar på marken. Positiva är att på jordeplan är jag fortfarande inom räckvidd att få en spark i röven. En rejäl bredsida rätt upp bland molnen, det är vad jag behöver. MEN! Nu sitter jag ju ändå här, och skriver, och det är faktiskt en bock i listan över att-göra-saker. Många bäckar små och en klapp på axeln.
 
Idéen med denna bloggen är att jag ska hålla igång mitt skrivande under min tid i Norge. Jag kommer att skriva om saker som snurrar i mit huvud. Saker som jag tycker är värda att ta upp och diskutera. Eller iallafall föra en ganska medelmåttig monolog kring. Typ som faktumet att den huvudsakliga anledningen till att det tagit en sådan förbannad tid att starta upp denna blogg är rädslan för vad alla andra ska tycka. Detta, ursäkta uttrycket, pisstråkiga Svensson-fenomen har kvävt mig så många gånger. "Vilka tankar är värda att belysas? På vilket sätt ska jag skriva för att texten ska framstå som okonventionell och jag som en hyfsat funtad tonårstjej? Vem bryr sig egentligen om vad jag har att säga? Har jag något att säga överhuvudtaget?" - Lägg ner! Vem besitter rätten att avgöra vilka av mina reflektioner som är inom ramen för intressanta? Absolut ingen annan mer än mina alldeles för bekanta hjärnspöken. Men de ska dö nu. Jag ska hugga huvudet av dem, en efter en, och begrava långt bortom Broby. HA! 
 
Så från och med nu kommer jag skriva här, så ofta jag har tid och känner för det, utan att ägna en tanke åt vad människorna där ute tänker om mig. Jag kommer däremot inte skriva om vad jag ätit under dagen, hur mycket och hur hårt jag tränat senaste veckan eller publicera bilder på mina nya garderobsälsklingar. Fy fasen vad tråkigt! Det är faktiskt något jag kan lova och med allra största säkerhet hålla!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.